Over Jirko Bilik

“Veranderen begint bij jezelf”

Jirko heeft sleutelposities vervuld in Human Resource Management en  Management Development binnen een grote internationale bank. Hierdoor heeft hij een rijke ervaring in alle fasen van persoonlijke ontwikkeling en carrières van jonge professionals tot topmanagers.

Als practitioner heeft hij een brede internationale consultancy praktijk en netwerken met een ruime schakering van (familie) bedrijven en intermediairs. Hij heeft opleidingen op economisch-juridisch gebied en in human resources, waaronder het Advanced Human Resource Executive Program aan de University van Michigan. Hij is gecertificeerd in vele loopbaantools en assessments.

Executive Coach

Jirko heeft ervaren dat professionals die de kans krijgen om hun leven essentieel te heroverwegen, behoefte hebben aan een onafhankelijke sparringpartner.

Hij is zelf destijds in een vergelijkbaar veranderingsproces met dromen, nieuwe doelen en onzekerheden gestapt om als ondernemer en adviseur zijn expertise te delen met vele anderen.

Met zijn bruisend gezin van actieve echtgenote en vijf kinderen met hun gezinnen leeft hij een energiek bestaan waarin lichamelijke en geestelijke conditie pijlers zijn. Daarnaast leveren sport, humor en ontspanning meer op dan alleen een intensief leven.