Over Jeannette Samplonius

Iets van implementatie tot executie brengen, dat is wat het carrière pad van Jeannette, van oorsprong jurist, steeds opnieuw laat zien. Binnen de ING groep vanaf 1992 van ‘big ticket asset-based’ lease financieringen, naar een functie waarbij zij als vice president Loan Syndications actief was met het syndiceren van internationale projectfinancieringen met focus op telecommunicatie (satelliet en mobiele telefonie) en media sectoren. Hier heeft zij op internationale schaal vooral commerciële en financiële ervaring opgedaan.

In 2003 volgt een meer op de persoon gerichte carrièrestap: als head hunter bij Financial Assets Executive Search. In deze rol is zij geleidelijk aan steeds meer geïnteresseerd geraakt in de “zachtere” kant van de mens binnen het bedrijfsleven.

Project Manager

Haar energieke kracht zet Jeannette vooral in voor het aangaan en onderhouden van persoonlijke relaties en netwerken. Haar resultaatgerichtheid komt daarbij goed van pas en zo draagt zij altijd bij aan positieve en vernieuwende werkomgevingen.

Mèt mensen ontwikkelen en veranderen; zaken daadwerkelijk voor elkaar brengen; effectief, snel en vooral mèt elkaar. De ultieme projectmanager, succesvol vanuit de mens-kant. Jeannette is getrouwd en heeft twee dochters.