Executive Presence Inspiration Journey

Executive Presence Inspiration Journey

Namens Top Executive Care en Human Insight nodigen wij u graag uit voor een unieke reis naar Silicon Valley en Monterey, Californië, van 3 tot 10 maart, 2018. Onze reis staat geheel in het teken van “leidinggeven aan groei en verandering”. Geeft u leiding aan een organisatie, team of wilt u de volgende stap zetten met uw bedrijf? Dan is dit een uitgelezen kans om geïnspireerd te worden, uw vaardigheden effectief te vergroten, praktisch handvatten te ontvangen en te investeren in uzelf.

Samen met 12 tot 14 deelnemers voert deze ‘Presence and Inspiration Journey’ u mee naar het epicentrum van technologische innovatie: Silicon Valley. Daar zullen wij ons onderdompelen in een speciaal voor ons reisgezelschap gereserveerde tweedaagse Executive Presence Masterclass onder leiding van Bob Sadler. Bob heeft een grote naam in consultancy en leiderschapstrainingen en heeft al jarenlang management en directieteams van verschillende
topbedrijven begeleid. Hij wordt omschreven als iemand die in staat is een inspirerende omgeving te creëren waarin deelnemers tot prestaties komen van wereldklasse. Voor veel executives en teams is hij het geheime wapen om succesvol de volgende groeifase in te gaan. Gedurende deze reis bezoeken we ook start- and scale-up bedrijven, spreken we interessante personen en hebben we boeiende activiteiten en inspirerende sessies.

Voor meer informatie neem contact op met:

Marc Pennartz, Top Executive Care 06-53360897
Sebastian Hamers, Human Insight 06-53611976

De investering van deze reis bedraagt € 4.995.- exclusief btw en exclusief vlucht.

Het beëindigen van een arbeidsovereenkomst met een zieke werknemer

HR Rendement 201606 – artikel beeindigen met zieke werknemer