Personal Agility Coaching

In je werk wordt je voortdurend uitgedaagd. Soms kom je ‘jezelf tegen’. Hoe ga je om met samenwerken, conflicten, leiding geven, de balans werk/privé, je carrièreplanning en ambities? Kortom, hoe wendbaar ben je zelf?

Ieder persoon wil zich ontwikkelen. Dat is een natuurlijk gegeven. Soms lukt dat niet; verlies je regie; voel je je minder vitaal; ben je uitgeput; twijfel je over gemaakte keuzes. En soms wordt juist een versnelling gevraagd van je eigen ontwikkeling/senioriteit of een snelle persoonlijke, bijvoorbeeld strategische, keuze.

Op dat soort momenten is professionele support een uitkomst. Iemand van buiten in de vorm van een gids, raadsman of als een spiegel. Een top coach die resultaatgericht je zelfinzicht vergroot en daarmee je persoonlijke ontwikkeling versnelt.

Met Personal Agility Coaching creëren we een situatie waarin jouw ontwikkelbehoefte heel helder wordt en waarin we je verleiden tot ‘loslaten’ en weer laten ontdekken wat wendbaarheid, flexibiliteit en daarmee persoonlijke groei kan betekenen. Met alle voordelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor je naasten, collega’s, teamgenoten en je organisatie. Dat is een integer en persoonlijk proces gericht op “eruit halen wat al in je zit”; letterlijk ont-wikkelen. Mensen wendbaar en daarmee vitaal maken is een mooi en dankbaar vak.

Men zegt weleens “je bent zoals je bent en je gedrag staat vast”.

Top Executive Care ziet dat anders: “je bent alles wat je in je hebt en wat je eruit laat komen”. Wie er voor open staat kan leren van zichzelf en van anderen. Elke dag weer. Dat maakt je wendbaar. Dat maakt je Agile. Top Executive Care geeft daar gericht een versnelling aan geheel aansluitend op jouw behoeften en ambities.

Stappenplan

Ons Personal Agility Coaching Programma is maatwerk en toch overzichtelijk en bestaat uit de volgende stappen:

  • individuele gesprekken (6 – 10) met een Top Executive Care coach
  • Bar-on EQ analyse (emotionele intelligentie)
  • AEM-cube analyse
  • eventueel: Lifo-, 360 graden-, Big 5 analyses.
  • eventueel: check-up en fysieke conditie meting
  • eventueel: carrière & loopbaanadvisering

Kies voor Personal Agility Coaching

Maximaliseer je wendbaarheid en zorg zo dat je regie houdt op verschillende fases in je leven en carrière. Kies voor ons programma Personal Agility Coaching.

Meer weten en vrijblijvend kennismaken met een Top Executive Care coach? Maak een afspraak met marcpennartz@topexecutivecare.nl.